• Direct de la Dezvoltator, Comision 0%
author Case la cheie - Direct de la dezvoltator 0727.182.182

Compare Listings

Termeni si conditii

Multumim ca ati accesat site-ul www.imobiliarejoita.ro.  Prin accesarea, cautarea si/sau folosirea acestui site web, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat acesti termeni si conditii si ca respectati toate legile si regulamentele aplicabile, inclusiv legile si reglementarile privind controlul exportului si al re-exportului.

 Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, nu folositi acest site web.  Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare de catre dumneavoastra a site-ului web si a datelor cu caracter personal de catre Evikar Tara Group SRL, va rugam sa ne comunicati in scris dorinta dvs. ca aceste date cu caracter personal sa nu fie procesate de catre Evikar Tara Group SRL si va rugam sa nu mai utilizati acest site web. 

Utilizatorii au acces gratuit la site-ul www.imobiliarejoita.ro

Conditii de utilizare se refera exclusiv la site-ul www.imobiliarejoita.ro.  Acest site web poate contine alte instiintari asupra proprietatii si informatii despre drepturile de autor, ai caror termeni trebuie avuti in vedere si respectati. Informatiile din acest site web ar putea contine inadvertente tehnice sau greseli de tipar.  

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea companiei Evikar Tara Group SRL.  

Continutul site-ului www.imobiliarejoita.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a companiei Evikar Tara Group SRL.

Materialele publicate si continutul www.imobiliarejoita.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora. 

Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.

 www.imobiliarejoita.ro nu va fi raspunzator in vreun fel pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiei prezentate pe site si pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de neplaceri.

 Compania nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.imobiliarejoita.ro Evikar Tara Group SRL isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.imobiliarejoita.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate. 

Evikar Tara Group SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.imobiliarejoita.ro.

Termeni – informatia prezentata pe acest site are scop pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Evikar Tara Group SRL.

Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari proiectelor prezentate in site. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot suferi modificari.

 Suprafata utila a imobilelor publicata pe site este prezentata asa cum a fost furnizata de catre dezvoltatorii imobiliari si are la baza releveurile fiecarui imobil.

Referitor la sintagma ,,Comision 0%’’ publicata pe site –  Evikar Tara Group SRL nu percepe niciun comision de la cumparatorii potentiali si nu are o relatie contractuala cu acestia. Compania are o relatie contractuala doar cu dezvoltatorii imobiliari de la care este perceput un comision pentru activitatea de vanzare efectuata.

Evikar Tara Group SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.

Clauza de confidentialitate: 

 Datele furnizate de dumneavoastra in cursul navigarii acestui website pot fi utilizate de Evikar Tara Group SRL doar in interes propriu si nu vor fi transmise catre terti.

 Prin acordul dumneavostra exprimat prin accesarea si utilizarea www.imobiliarejoita.ro datele dumneavoastra pot fi folosite de Evikar Tara Group SRL pentru constituire de baza de date si utilizarea acestora in interes propriu.

 Pentru orice nelamurire cu privire la utilizarea site-ului www.imobiliarejoita.ro cat si la prelucrarea datelor dumneavoastra,ne puteti scrie la adresa office@imobiliarejoita.ro sau ne puteti apela la numarul de telefon 0727 182 182.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!